voorloopauto

Stilstaan met respect, dat doen wij iedere dag

Wij staan er continu bij stil wat het betekent voor families om afscheid te moeten nemen van iemand die hen dierbaar is.
Met grote betrokkenheid, inzet en teamgeest, helpen wij om het afscheid mooi en waardig te laten verlopen.

Sommige van ons treden op de voorgrond als ze samen met de families de uitvaart regelen. Andere van ons blijven op de achtergrond. Maar voor ieder van ons team is de doelstelling hetzelfde: zorgen voor de nabestaanden, zorgen dat zij met een goed gevoel kunnen terug kijken naar het afscheid en dat dit afscheid ook bijdraagt aan de verwerking van het verlies.

Door de ervaring zijn wij bekend met alle uitvaartcentra, kerken, begraafplaatsen en crematoria in de buurt en kunnen wij u van goed advies dienen. Daarbij zal de uitvaartleider die het eerste contact legt alle dagen in principe uw contactpersoon zijn en u begeleiden op de dag van de afscheidsplechtigheid zelf.

Verder wordt er advies gegeven bij het maken van drukwerk, rouwkaarten, gedachtenisprentjes en/of dankbetuigingen, wat overigens in eigen beheer gebeurt. Advies over de bloemenkeuze, muziek, persoonlijke speciale wensen zover deze binnen het tijdsbestek van overlijden en afscheid te realiseren zijn. Met daarbij alle ruimte voor eigen inbreng. Wilt u de uitvaart zo goedkoop mogelijk houden of kiest u voor een uitvaart met heel veel extra’s, vooraf wordt altijd een gespecificeerde offerte overlegd zodat u achteraf niet te maken krijgt met financiële verrassingen.

Klik voor meer informatie