Mijn naam is Peter de Ruijter werkzaam als zelfstandig ondernemer in de uitvaartverzorging met de firma naam:
De Ruijter Uitvaartverzorging B.V.

De Ruijter uitvaartverzorging is een klein familiebedrijf met jarenlange ervaring in het
verzorgen van uitvaarten. Wij bieden u geen kant-en-klaar pakket, maar een uitvaart verzorgd tot in de puntjes en op maat naar uw wens.

Wij verzorgen crematie en begrafenisplechtigheden waar u wenst, u heeft daar een vrije keuze in.
Ook zijn wij gespecialiseerd in kerkelijke uitvaarten.

Peter de Ruijter

In het verleden ben ik 10 jaar werkzaam geweest als verpleger in de ziekenzorg, het begeleiden van de (stervende) patiënt met de daarbij horende familieleden behoorde
tot één van mijn taken.
Het verzorgen van “mijn” patiënten (in terminale fase) maar zeker het begeleiden van de familieleden in moeilijke tijden van ziekte sprak mij aan, maar na 10 jaar zorg werd het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Mijn nieuwsgierigheid voor de uitvaartwereld werd gewekt steeds nadat ik “mijn” patiënten na een overlijden over moest dragen aan een uitvaartondernemer.

Daar ik mijn nieuwsgierigheid niet kon bedwingen ben ik als verpleger en als drager/chauffeur in de wereld van de uitvaartverzorging terecht gekomen bij een gerenommeerde uitvaartonderneming.
In 11 jaar alle facetten van het vak geleerd en de nodige diploma’s behaald om als zelfstandig ondernemer een uitvaartonderneming te beginnen.

De Ruijter uitvaartverzorging heeft als uitvaartonderneming in Spijkenisse en omgeving een betrouwbare naam opgebouwd.
De Ruijter uitvaartverzorging loopt voorop in vernieuwing en past zich voortdurend aan in de dienstverlening en wij spelen in op de wensen van nabestaanden.

Want als iets kenmerkend is voor deze tijd, dan is het wel het eigen karakter dat ieder mens aan zijn uitvaart kan en mag geven, ieder mens is uniek.
Mensen van nu kiezen bewust voor een uitvaart die aansluit bij hun persoonlijke levensstijl, wensen en voorkeuren.

Rond de dood staan de daarbij behorende momenten in het teken van het afscheid. Voor degene die afscheid nemen is het belangrijk veel ruimte te krijgen voor eigen inbreng.

De Ruijter uitvaartverzorging verzorgt uitvaarten in nauwe samenspraak met de betrokkenen. We luisteren, dragen ideeën aan, stimuleren de eigen inbreng en ondersteunen
bij de uitvoering daarvan.
Persoonlijke aandacht staat voor ons voorop, vooral in de dagen tussen overlijden en de uitvaart.

Klik voor meer informatie