Wij staan dag en nacht klaar, indien u dat wenst kunnen wij direct na melding van overlijden, u al bijstaan om u te adviseren en te begeleiden, stap voor stap.

Een belangrijk onderdeel bij de uitvaart is de opbaring. Gedurende enkele dagen heeft u de mogelijkheid nog bij uw dierbare te zijn. Voor de opbaring zijn er verschillende mogelijkheden. Het kan in een uitvaartcentrum maar thuisopbaring is ook (bijna) altijd mogelijk

Het bijzondere van thuisopbaring is dat nabestaanden zo vaak als zij wensen bij de overledene kunnen zijn. De vertrouwde omgeving geeft mensen bovendien de gelegenheid om rustig en op eigen wijze afscheid te kunnen nemen. Indien de wens bestaat om thuis opgebaard te worden, dan zullen wij alles in het werk stellen om dit te kunnen realiseren. Bij thuisopbaring komen wij elke dag bij u langs om de conditie van het lichaam van de overledene en tevens de werking van de koeling te controleren.

U krijgt altijd vooraf een offerte zodat verrassingen na de uitvaart weg blijven.

Het is voor iedereen mogelijk om, ongeacht eventuele uitvaartverzekering, een beroep op ons te doen!
Vaak bestaat het misverstand dat u de uitvaart moet laten verzorgen door de uitvaartverzorger van uw verzekeringsmaatschappij. Over het algemeen heeft u daarin de vrije keuze.

Peter regelt en/of begeleidt de uitvaart zo veel mogelijk zelf, zodat u niet te maken krijgt met verschillende gezichten dit maakt het voor u vertrouwd en persoonlijk.
Uiteraard staat er, voor als achter de schermen, naast Peter een vakkundig team voor u klaar om (alles rondom) de uitvaart goed te laten verlopen.

Ook na een uitvaartplechtigheid, moet je terug kunnen kijken en kunnen zeggen, het was goed zo.

Klik voor meer informatie